top of page
IMG_2441 copy.jpg
IMG_2441 copy_edited.jpg

Wat ik jou gun

Dat je ontdekt dat alle antwoorden die je zoekt al in jou zitten. Dat je hiermee jezelf in alle aspecten kunt helpen en helen. Dat je ervaart dat de essentie van wie je bent in meerdere dimensie's actief is en je hier zo veel krachtiger bent dan dat we geloven in ons leven.

Wie ben ik

Sinds ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in het onderzoeken van hoe het leven in elkaar zit. Tijdens mijn persoonlijk bewustwordingsproces maakte ik kennis met de kracht van regressiehypnose. Na jarenlang heel veel praten in cognitieve therapie, heeft hypnose mij binnen enkele uren door een aantal grote thema's heen geholpen. Dat heeft mij zo positief verrast dat ik dit nu ook aan anderen wil doorgeven.

Mijn professionele carrière begon als design researcher, docent en portretfotograaf. Allemaal met het doel om mensen te helpen zichzelf en anderen beter te begrijpen en zo meer empathie in de wereld te creëren. In essentie doe ik nog steeds hetzelfde als QHHT-beoefenaar en ik vind het geweldig.

 

Ik kan me zonder oordeel verbinden met jou. Daardoor kan ik goed voelen wie er voor me staat en wat er binnen onze sessie nodig zal zijn om een veilige plek te creëren zodat jij deze reis naar jouw hoger bewustzijn kunt maken. 

bottom of page