top of page
two moths finding each others light

Wat is QHHT?

Met QHHT kun je binnen één dag, antwoorden vinden in jezelf op vragen en blokkades in je huidige leven en dit meteen transformeren, zodat je leven makkelijker wordt.

 

Ik help je om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn, wat we niet goed kunnen waarnemen maar waar wel 95% van ons gevoel en gedrag wordt bepaald. Jezelf veranderen vanuit je bewustzijn kost heel veel wilskracht, energie en tijd. Door meteen naar de verborgen kern te gaan, kun je heel snel veranderingen in gang zetten. 

 

De methode Quantum Healing Hypnosis Technique is ontwikkeld door Dolores Cannon. De door haar ontwikkelde methode brengt je naar een vorig leven of een ander verhaal van je ziel. In dat verhaal ontdek je hoe je jouw lessen en terugkerende thema’s in dit leven kunt transformeren en je het nieuwe inzicht in je dagelijkse leven kunt toepassen. 

Ook kom je in contact met het meest wijze deel van jezelf, je hogere zelf. Dit is het deel dat je soms voelt als je ‘onderbuik’ of intuïtie. Vanuit hier voel je welke beslissingen goed voor jou zijn, zonder angst en belemmerende overtuigingen. Dit deel heeft ook toegang tot een groter weten dat buiten onszelf is, het deel dat in contact staat met universele kennis. Je kunt in de hypnose staat het hogere zelf laten praten zonder de tussenkomst van het ego. Alles wat je wilt weten en wat jou dient om te weten, daar krijg je antwoord op.

 

Voor wie

 

Voor iedereen die iets wil veranderen in zijn of haar leven maar niet goed weet hoe

Voor iedereen die vragen heeft over gebeurtenissen uit het leven

Voor iedereen die van belemmerende overtuigingen of angsten af wil komen

Voor iedereen die de relatie met zichzelf of anderen wil verbeteren

Voor iedereen die twijfels heeft over de beslissingen die nog gemaakt moeten worden, privé of zakelijk

Voor iedereen die begrijpt dat lichamelijke symptomen ook geheeld kunnen worden met je onderbewustzijn

 

Voor wie niet

 

Mensen die ooit een psychose hebben gehad, worden ontraden om onder hypnose te gaan. 

Ik ben geen therapeut en behandel niemand voor complexe psychische aandoeningen. Wel kunnen we de vragen onderzoeken tijdens de sessie zoals ze hierboven omschreven staan.

Je moet 18 jaar of ouder zijn.

Je moet in staat zijn om in persoon bij mij te kunnen komen, of in bijzondere gevallen andersom. Ik bied geen online sessies aan.

qhht-logo.png.webp

Dolores Cannon was een hypnotherapeut, auteur en spreker, ze leefde van 1931 tot 2014. Ze heeft verschillende hypnosemethoden bestudeerd en zo haar eigen techniek ontwikkeld waarmee ze heel snel toegang kreeg tot de zielskennis van haar cliënten. In totaal heeft ze over deze kennis zeventien boeken geschreven die in meer dan twintig talen zijn vertaald.

https://www.youtube.com/@dolorescannon2012

Contact

Ik beantwoord graag je vragen

info@maartjevangestel.nl

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page