top of page

Hoe verloopt de

Sessie dag

De sessie duurt zo lang als je nodig hebt, de hele dag is voor jou gereserveerd. We starten om 10:00 en het duurt gemiddeld 6 uur. Maar hou er rekening mee dat het ook langer kan duren. De prijs is vast, een eerste sessie kost € 450,- een eventuele vervolgsessie is € 150,-

De sessie begint al thuis met jouw voorbereiding. Je maakt daar, voor de sessie, een vragenlijst met daarop alle vragen die ik, als begeleider, tijdens de sessie aan je hogere zelf gaat stellen. Hiermee creëer je behalve deze vragenlijst ook de focus waarmee je onze sessie in gaat. Onder aan de pagina lees je meer over de voorbereiding.

field_of_flowers.jpg

Op de dag van de sessie

Ochtend

Als eerste gaan we bespreken aan welk thema of concrete wens je wil werken. Daarna nemen we jouw levensverhaal door van je jeugd tot aan je leven nu. Jij deelt wat je wil delen met wat relevant is voor jou en het thema waar je aan wil werken.

Vervolgens gaan we de vragen bespreken die je wil stellen aan je hoger zelf. Met jouw levensverhaal in gedachten kunnen we die samen in context zetten en aanscherpen. Hiermee zijn we de hele ochtend bezig.

 

Tijdens de lunch is er tijd om een wandeling te gaan maken of even in stilte te zijn als je dat fijn vindt.

Middag

Na de pauze breng ik je met een geleide meditatie onder hypnose. Je blijft de hele tijd alert met je bewustzijn, zo hou je de controle over wat je doet en zegt.

Vanaf het moment dat je begint te praten neem ik de audio op. Als eerste kom je in een regressie, je gaat terug in de tijd naar een vorig leven, dit leven of een andere plek en tijd. 

Jouw onderbewustzijn neemt je mee naar kennis in jezelf waarmee je jezelf gaat helpen, dit deel weet precies wat je nu nodig hebt, daar zit mijn vertrouwen in jouw kracht.

Na dit verhaal breng ik je naar je hoger zelf en stel ik de vragen die je hebt voorbereid. Hierna haal ik je uit de hypnose-staat en praten we kort na over wat je hebt meegemaakt.

 

Je krijgt de audio opname digitaal naar je toegestuurd. Elke keer wanneer je deze opname luistert, kan de informatie dieper zakken in je bewustzijn en hoor je nieuwe aspecten. Zo krijg je nog maandenlang inzichten van de sessie.

 

Mochten er nadien nog vragen komen, dan mag je altijd contact met me opnemen voor een gesprek.

silhouette_ring_violet 2.jpg
farm_ring_old_lady.jpg

Voorbereiding
 

Begin met te formuleren wat jouw doel is van de sessie, waarom wil je dit?

 

Wat zou je willen weten over jezelf?

Bedenk dat dit een proces dat tijd nodig heeft. Schrijf de eerste vragen op en wanneer er iets binnenvalt voeg die er dan aan toe. Je kunt makkelijk rond de 25 vragen stellen. We zullen deze voor de hypnose uitgebreid bespreken en eventueel herformuleren en er nog wat aan toevoegen als dat nodig is.

 

Wat je van tevoren goed is om te doen: Mediteren, wandelen in de natuur, letten op je dromen, bewust worden van je gedachtes

Wat je van tevoren beter niet moet doen: alcohol, verdovende middelen, jezelf verdoven met je mobiel, tv, sporten etc., geen rust nemen.

 
 

Voorbeeld vragen kunnen zijn:

 

Leven / Spiritueel doel 
Wat is mijn doel in het leven? Wat mag/kan ik doen in dit leven? 
Welke lessen moet ik in dit leven leren? 
Wat is er nog meer dat ik niet kan zien, of wat ik niet weet, en wat zou voor mij nuttig zijn als ik dat wel zou doen? 

Gezondheid 
Waar ik last van heb... Waarom gebeurt dit?

Hoe kan ik het genezen? 
Bij mijn kind is de diagnose .... gesteld? Hoe kunnen ze genezen? 
Er is sprake van een familieziekte of patroon van generatie op generatie – wat is het en hoe kan het genezen worden? 

Familie / Relaties 
Ik heb moeite in de relatie met ... mijn partner / familielid / vriend? Waarom gebeurt dat? Hoe kan het genezen worden? Wat moet er gebeuren om de relatie te verbeteren? 
Kan ik met mijn overleden... familielid/vriend/huisdier in contact komen? 

Werk
Welk werk moet ik doen om mijn doel/missie te vervullen?

Welke kant moet ik op? 
Hoe kun je een bepaald probleem het beste oplossen? 
Hoe kan ik financieel onafhankelijk worden? 

Nieuwsgierigheidsvragen 
Ik blijf dit zien/horen/voelen ....symbool / geluid / stem / beeld?

Wat betekent het? 
Wie is ....? 
Wat is .... ? 
Ik had de volgende ervaring/droom...wat betekent dit? 
Hoe kan ik ... ?
Wie zijn mijn Gidsen/Engelen/Zielsfamilie....? 

bottom of page